Bărbat reținut după ce a ucis prin spânzurare un câine

La data de 15 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Gepiș, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunii de ucidere cu intenţie a unui animal, fără drept.

Din cercetări a rezultat că, în cursul nopții de 9 spre 10 iulie a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Cărănzel, ar fi ucis cu intenție, fără drept, prin spânzurare, un câine de rasă comună, femelă, de culoare albă, de aproximativ 4 ani, care aparținea unui consătean. Fapta a fost sesizată la poliție la data de 15 iulie a.c., acesta fiind identificat cu operativitate de polițiștii de la protecția animalelor, în urma investigațiilor efectuate.

La data 16 iulie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor îl vor prezenta pe bărbatul de 40 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *