Ziarul care ține cu românul

Bunuri contrafăcute de peste 9.000.000 lei confiscate de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră români și bulgari au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui camion, peste 45.800 de bunuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 13.06.2024, în jurul orei 19:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetăţean maghiar, în vârstă de 55 de ani, la volanul unui camion încărcat cu diverse bunuri, care circula pe ruta Grecia-Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a descoperit, în compartimentul de marfă mai multe cutii de carton ce conțineau produse susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

În urma inventarierii mărfurilor transportate, echipa comună a stabilit că în automarfar erau 45.820 de bunuriarticole de marochinărie, textile şi ochelari de soare, toate susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ  9.164.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *