Cercetați pentru trafic de droguri – Prins în flagrant în timp ce vindea cocaină

Cercetați pentru trafic de droguri - Prins în flagrant în timp ce vindea cocaină

La data de 23.06.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea  împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au pus în aplicare opt mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Vrancea, într-o cauză  privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe droguri: 93 de comprimate MDMA , cantitățile de 10 grame cocaină și 5 grame MDMA pulbere, 4 cântare electronice de mare precizie, mai multe obiecte ce prezentau urme de substanță albă, 4 telefoane mobile și suma de 2.500 lei.

În cadrul acțiunii, un suspect a fost prins în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de aproximativ 4 grame cocaină.

Șase persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *