Cherestea de peste 3.500 de lei confiscată de polițiști

La data de  17.06.2024, ora 10.45, în timp ce desfășurau activități pe raza satului Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei, județul Suceava, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară la volanul căreia a fost identificat un bărbat din com. Frătăuții Noi, jud. Suceava, căruia, după ce s-au prezentat și declinat calitatea, lucrătorii de poliție i-au solicitat să prezinte documentele personale și cele ale autoutilitarei, acesta conformându-se.

Verificând habitaclul autoutilitarei, polițiștii au constatat că este încărcată cu cherestea. În urma verificărilor efectuate în baza de date SUMAL 2.0 s-a constatat că șoferul nu deținea documente de transport și proveniență pentru materialul lemnos.

Șoferul a fost condus la sediul OS Adâncata, unde lucrătorii silvici au procedat la cubarea materialului lemnos, constatându-se că în autoutilitară se afla cantitatea de 3.925 mc cherestea rășinoase în valoare de 3.516 lei.

Bărbatul a fost sancționat contravețional conform L 171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar cantitatea de 3.925 mc cherestea rășinoase a fost confiscată și predată în custodie lucrătorilor OS Adâncata.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *