DEPISTAȚI LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII
ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii gălățeni au depistat, la volanul autoturismului, trei conducători auto aflați sub influența alcoolului.

Primul dintre aceștia, un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat conducând autoturismul pe strada Calea Smârdan, din municipiul Galați. La testarea alcoolscopică, a fost înregistrată valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de ani, a fost oprit în trafic, pe D.N. 26, în comuna Vânători. Fiind testat alcoolscopic, conducătorul auto a prezentat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al treilea conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, pe D.J. 251F, în localitatea Adam. În cazul acestuia, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei bărbați au fost conduși la spital, pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *