Doi tineri au aruncat posibile droguri în timp ce fugeau de jandarmi

Duminică 07 iulie a.c. ora 01:45, în timpul misiunii de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Brăila, echipajul de jandarmi aflat în serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că 2 (două) persoane de sex masculin au avut un comportament nepotrivit la vederea autospecialei de jandarmi.

Cei doi au început să alerge pe o stradă din municipiu, iar unul dintre ei a fost observat cum a aruncat sub un autoturism parcat, niște bunuri.

Jandarmii i-au interceptat și legitimat pe cei 2 (doi) tineri, constatând că aceștia au vârsta de 19 și respectiv 15 ani, iar în urma verificărilor de la fața locului au constatat că sub mașina în cauză se aflau două bucăți de folie din aluminiu ce conțineau în interior o pulbere de culoare alb-gălbuie ce face parte din categoria substanțelor posibil interzise consumului.

La efectuarea controlului corporal preventiv, asupra celor doi tineri, nu au fost găsite alte bunuri sau obiecte interzise prin lege.

În urma constatărilor, jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar cercetările sunt continuate de instituțiile abilitate.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *