Hoț prins în flagrant – Prejudiciu de peste 4.000 de lei

La data de 24 mai 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 1 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

La data menționată, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 25 ani, cu privire la faptul că,  în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în fața unui imobil din Sectorul 1 și participa la o ședință foto cu un prieten, și-ar fi lăsat geanta în fața unei clădiri, iar când s-a întors a constatat că aceasta i-a fost sustrasă.

Tânărul a precizat că în geantă se aflau mai multe bunuri, printre care un portofel cu documente și sume în lei și în valută.

În urma activităților specifice efectuate de către polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului, a fost observat, la scurt timp, într-un parc din proximitate, un bărbat, care avea semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei.

La vederea polițiștilor, bărbatul a fugit, moment în care s-a procedat la prinderea și imobilizarea acestuia.

De asemenea,  asupra bărbatului de 40 de ani au fost găsite toate bunurile pe care le-ar fi sustras, precum și mai multe obiecte tăietoare-înțepătoare.

Bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bănuit a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 4.550 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA: Arhivă

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *