Infracțiuni la regimul circulației

Acțiuni de reducere a riscului rutier pe drumurile publice
politia-rutiera

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul, rezultatul fiind de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe Drumul Național 23 A – Mărtinești, un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 39 de ani, din comuna Obrejița, a fost depistat în cursul nopții trecute, la ora 02:15, de polițiștii din cadrul Secție 9 Poliție Rurală Odobești, în timp ce conducea un autoturism în comuna Bolotești, care nu avea plăcuțele de înmatriculare montate.

În urma verficărilor, s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat în vederea punerii în circulație pe drumurile publice.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Sentință pusă în aplicare de polițiști

La data de 5 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au identificat un tânăr de 19 de ani, din comuna Pufești, pe numele căruia instanța a emis o sentinţă penală de internare într-un centru educativ și a dispus executarea unui rest de pedeapsă de 155 de zile, rămase neexecutate din măsura privativă de libertate dispusă în cursul anului 2020, pentru săvârșirea infracțiunii defurt calificat.

Cel în cauză a fost transferat într-un centru de reeducare pentru minori, conform sentinţei pronunţate de instanță

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *