INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTII OLTENI

ACCIDENTE RUTIERE

Polițiștii continuă să acționeze pe drumurile din județ pentru siguranța participanților la traficul rutier

La data de 27 martie a.c., ora 19:30, pe Drumul Judeţean 677, în comuna Pleşoiu, a depistat un bărbat, de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

La data de 27 martie, a.c., ora 23:00, pe raza comunei Perieţi, a fost depistat un bărbat, de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 28 martie a.c., ora 08:10, pe strada Drăgăneşti, din municipiul Slatina, a depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *