PERCHEZIȚIE A POLIȚIȘTILOR CAPITALEI ÎNTR-UN DOSAR DE TÂLHĂRIE

Miercuri, 13 aprilie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziție, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, după ce ar fi deposedat prin violență victima de ceasul pe care-l purta, prejudiciul creat fiind estimat la 6.000 de lei.

Din datele și probele administrate în cauză de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Poliției Sectorului 2 a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie, la data de 26 martie a.c. ar fi deposedat victima, în vârstă de 70 de ani, de ceasul de la mână, prin amenințare cu acte de violență, în timp ce se aflau în scara unui bloc din sectorul 2.

Astfel, la data menționată, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, la domiciliul bănuitului, acesta fiind depistat și condus pentru audieri la sediul subunității. Totodată, au fost identificate mai multe bunuri de interes în cauză. Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei, estimat la 6.000 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *