Percheziții într-un dosar de contrabandă – 450 de litri de alcool netimbrat descoperit

La data de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au pus în executare 16 mandate de percheziție domiciliară, din care 15 în județul Satu Mare și unul în județul Maramureș, într-un dosar penal în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 63.840 de fire de țigarete, 450 de litri de alcool netimbrat, 113.260 de lei și 9.525 de euro.

Față de trei persoane a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Biroului Ordine Publică și Serviciul de Investigații Criminale, toate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: Politia Romana

FOTO DE LA FATA LOCULUI v

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *