Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Prinși în flagrant imediat după ce au săvârșit un furt

La data de 26 iunie 2024, în jurul orei 12.30 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Brigada de Poliție pentru Transportul Public au prins în flagrant și, ulterior, au reținut două persoane, un bărbat în vârstă de 60 de ani și o femeie, în vârstă de 55 de ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

La data menționată, polițiștii din cadrul Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, i-au prins în flagrant, imediat după ce au sustras din geanta unei femei, în vârstă de 54 de ani o sumă de bani, de peste 200 de lei, în timp ce se aflau într-un magazin cu punct de lucru în Sectorul 1 al Capitalei.

Bănuiții au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața magistraților cu propuneri legale.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul subunității, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *