Ziarul care ține cu românul

Prinși în flagrant în după ce au furat două biciclete

În data de, 1 iulie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 9 Poliție au prins în flagrant doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 5.500 de lei.

În fapt, la data menționată, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către o tânără, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 21.00, prin tăierea sistemelor de asigurare, i-ar fi fost sustrase două biciclete, asigurate de balustrada scărilor care fac accesul la un etaj superior, al unui bloc din Sectorul 2.

În urma activităților specifice efectuate de către polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au fost depistați, la scurt timp, în proximitate, doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi aveau asupra lor cele două biciclete pe care le-ar fi sustras de la adresa precizată.

Bănuiții au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV
SURSA FOTO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *