Ziarul care ține cu românul

Recidivist cercetat pentru trafic intern de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat (recidivist), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict, în municipiul București, de către un echipaj de jandarmi, în timp ce ar fi deținut asupra sa, pentru comercializare, aproximativ 33 de grame de heroină (drog de mare risc), porționată și ambalată în 456 de punguțe.

La data de 19 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

La data de 20 mai 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *