REZULTAT POZITIV LA TESTAREA CU APARATUL DRUG-TEST

REZULTAT POZITIV LA TESTAREA CU APARATUL DRUG-TEST
REZULTAT POZITIV LA TESTAREA CU APARATUL DRUG-TEST

La data de 20 martie a.c., in jurul orei 20.45 polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe un bărbat de 35 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Chișinău.

Acesta a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, la aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

***

La aceeași dată, în jurul orei 21.30 polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe un tânăr de 22 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe strada Hipodrom, din municipiul Brăila.

Șoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cat si cu aparatul DrugTest, la aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *