Sibiu Triathlon Challenge – O experiență sportivă de neuitat în inima naturii

Sibiu Triathlon Challenge revine pe 4 august, în zona Zoo Sibiu – Rășinari – Cisnadioara – Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu promisiunea unei experiențe sportive memorabile. Desfășurându-se în superba zonă a Pădurii Dumbrava, competiția va oferi participanților șansa de a descoperi frumusețea naturii și de a se bucura de un cadru unic.

Locații emblematice

  • Lacul Grădinii Zoologice: Înotul va avea loc în mijlocul pădurii, înconjurat de animale exotice, oferind o experiență inedită și revigorantă.
  • Drumuri pitoresti: Traseul de ciclism va fi parcurs pe drumurile județene Sibiu – Rășinari și Sibiu – Cisnădioara, ambele închise traficului, oferind priveliști spectaculoase și o atmosferă liniștită.
  • Muzeul ASTRA: Alergarea finală va avea loc în cadrul Muzeului Civilizației Tradiționale Populare ASTRA, un loc încărcat de istorie și tradiție, oferind o notă culturală deosebită competiției.

Mai mult decât o competiție

Sibiu Triathlon Challenge nu este doar o simplă cursă, ci o experiență completă care pune accent pe conectarea cu natura și descoperirea frumuseții locale.

O provocare pentru toate nivelurile

Competiția oferă opțiuni de participare atât pentru sportivii experimentați, cât și pentru cei amatori, cu probe de Triatlon Olimpic și Sprint Triatlon, precum și posibilitatea de a participa în ștafetă. Noutatea ediției 2024 este introducerea unei noi probe de concurs: Triathlon Super Sprint.

Probele de concurs vor fi:

༶ Standard olimpic: 1,5 km înot + 40 km bicicletă + 10 km alergare

༶ Sprint, powered by Polycontact: 500 m înot + 20 km bicicletă + 5,5 km alergare

༶ Super Sprint: 300 m înot + 10 km bicicletă + 2,5 km alergare

༶ Ștafetă pe distanță olimpică: 1,5 km înot + 40 km bicicletă + 10 km alergare

Înscrierile se desfășoară online pe site-ul oficial:

https://acceptaprovocarea.com/services/triathlon-challenge/

Perioada de înscrieri este 1 iunie 2024 – 30 iulie 2024, orele 23:59, sau până la atingerea numărului maxim de participanți care pedalează – 300, corespunzătoare locurilor disponibile pe rasteluri, admiși în total, pe cele trei probe,  din care:

  • Maxim 200 la proba de Triathlon Olimpic
  • Maxim 75 la proba de Ștafetă
  • Maxim 120 la proba de Sprint Triathlon
  • Maxim 60 la proba de Super Sprint

Lista categoriilor şi premiilor este disponibilă în Regulamentul oficial de pe site. Se vor acorda puncte în Clasamentul Circuitului Național Triatlon, organizat de către Federația Română de Triatlon – FRTRI. Participanții la probele individuale trebuie sa fie sportivi cu legitimație de o zi sau anuală FRTRI

Proiectul este organizat de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu sub egida Federației Române de Triathlon și este cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener principal este Randstad Digital. Competiția se bucură de sprijinul ZOO Sibiu și al Muzeului ASTRA și al partenerilor de eveniment: Polycontact, Decathlon și Buonavista.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *