TÂNĂR CERCETAT PENTRU DEȚINEREA A PESTE 25 DE KG DE TUTUN VRAC

Joi, 15 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, care deținea în portbagajul autoturismului aproximativ 25 de kg tutun vrac.

La data menţionată, poliţişti din cadrul Secției 16 Poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost îndrumați prin sistemul 112 să se deplaseze la o adresă din sectorul 4, unde un coleg sesizează prezența unei persoane care afișa un comportament suspect.

Deplasându-se la adresa indicată, polițiștii au depistat un tânăr de 25 de ani, aflat în trafic, care deținea în portbagajul mașinii peste 25 de cutii ce conțineau tutun vrac, în cantitate de aproximativ 25 de kg.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar din cercetările și investigațiile efectuate s-a stabilit că acesta ar fi achiziționat tutunul de pe un site cu scopul de a-l comercializa, întreaga cantitate fiind ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *