Traficant de droguri prins la camping cu peste 30 de grame de canabis

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Bărbatul în cauză a fost depistat de către un echipaj de jandarmi din cadrul  Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța în proximitatea unui camping, din stațiunea Vama Veche, în timp ce ar fi deținut asupra sa, în două pungi autosigilante, peste 30 de grame de canabis (droguri de risc) destinat comercializării, precum și un cântar de precizie.

Ulterior, acesta ar fi predat o altă cantitate de droguri de risc (canabis și rezină de canabis), deținută în scopul consumului propriu, pe care ar fi avut-o ascunsă în proximitatea unității comerciale la care își desfășura activitatea.

La data de 31 iulie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *