Traficant internațional prins cu peste 3 kilograme de canabis

La data de 23 mai 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au prins în flagrant delict o persoană cercetată pentru trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc (canabis).

Astfel, aceasta a fost prins în flagrant delict, în municipiul Brăila, în timp ce ar fi ridicat două colete, trimise din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, în care s-ar fi aflat ascunse aproximativ 3,5 kilograme de canabis și 2 kilograme de rezină de canabis, destinate comercializării.

Ulterior, în urma a 3 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea bărbatului cercetat, pentru 24 de ore.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *