Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși cu canabis

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, două dintre acestea fiind membre ale aceleiași familii, cercetate pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, acestea ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori din județele Dâmbovița și Prahova, cu 50 lei pentru un gram.

În urma unor percheziții domiciliare efectuate, la data de 12 iunie a.c., au fost descoperite și ridicate obiecte purtând urme de substanță, o cantitate de canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, precum și alte mijloace de probă.

La data de 12 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea a două persoane (membre ale aceleiași familii), cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, ulterior, precum și măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile față de o a treia.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *