Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși cu seringi și heroină

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunii de punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe, pentru consumul ilicit de droguri.

Din actele de urmărire penală efectuate a reieșit faptul că, în perioada iulie 2023 – mai 2024, la diferite intervale de timp, dar în baza aceleiași rezoluții infracționale, persoanele cercetate ar fi procurat,  deținut și vândut diferite cantități de heroină (drog de mare risc) și alpha PHiP (substanță psihoactivă) către consumatori din municipiul Giurgiu și localități din proximitate.

De asemenea, cercetările efectuate au stabilit că, în perioada martie – mai 2024,  una dintre persoanele cercetate ar fi pus la dispoziție locuința sa, din municipiul Giurgiu, în vederea consumului ilicit de droguri de mare risc și substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare, efectuate în județul Giurgiu și municipiul București,  au fost descoperite și ridicate mai multe plicuri autosigilante cu substanță sau urme de substanță pulverulentă, comprimate, un  cântar electronic de precizie, dispozitive de prizare  și obiecte metalice cu conținuț si urme de substanță, seringi, precum și alte mijloace de probă.

Totodată, pe parcursul administrării probatoriului au fost descoperite și indisponibilizate diferite cantități de droguri de mare risc (heroină) și substanță psihoactivă.

La data de 27 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea celor 4 persoane, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *