Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu cristal

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au documentat activitatea infracțională a 3 persoane,  cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

La data de 27 iunie 2024, una dintre persoane a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce ar fi comercializat o cantitate de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), procurată de la o altă persoană cercetată  în cauză.

Din probatoriul administrat a reieșit faptul că persoanele cercetate ar fi deținut, intermediat și vândut, în mod repetat, droguri de  mare risc sub formă de cristal către consumatori, din Odorheiu Secuiesc și localitățile învecinate.

În urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor domiciliare efectuate în aceeași zi, au fost descoperite și ridicate aproximativ 60 de grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), mai multe plicuri cu urme de substanță, un cântar electronic de mare precizie cu urme de substanță,  mai multe obiecte folosite la consumul de droguri, o sumă de bani în lei,  peste 160 de pliculețe tip zipp-lock fără conținut,  precum și alte mijloace de probă.

La data de 28 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea a 3 persoane, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *