Traficanți de droguri reținuți – Prins în flagrant cu peste 200g de 3-CMC

Traficanți de droguri reținuți - Prins în flagrant cu peste 200g de 3-CMC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională, în două cauze penale, privind traficul de droguri de mare risc.

Din probatoriul administrat în prima cauză a reieșit faptul că, în perioada februarie – mai 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut diverse cantități de droguri de mare risc, sub formă de substanță cristalină (3-CMC și 4-CMC), către consumatori din județul Constanța.

În urma percheziției domiciliare efectuate, la data de 23 mai 2024, au fost descoperite și ridicate aproximativ 80 de grame de droguri de mare risc, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

În cea de-a doua cauză penală, la aceeași dată, un alt bărbat a fost prins în flagrant delict, în orașul Murfatlar, în timp ce ar fi comercializat peste 240 de grame de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), pentru 18.000 de lei.

Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor două persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *