Vameșii într-o altfel de misiune  

Autoritatea Vamală Română a fost într-o altfel de misiune. O misiune de suflet de data aceasta. Peste 50 de copii și seniorii ai satului Fântâni, comuna Nicorești, județul Galați au fost cei pentru care inspectorii vamali au adus zâmbete pe fețe și bucurie în suflete.

Vama Română este alături de cetățeni și se implică în activități caritabile la nivelul comunităților locale, participând prin angajații săi la activități menite să îi sprijine pe cei mai vulnerabili dintre membrii comunității – copiii si bătrânii proveniți din medii dezavantajate.

Anul acesta, vameșii l-au ajutat pe Moș Craciun să aducă cât mai multe cadouri constând în alimente, dulciuri, jucării, rechizite și articole de îmbrăcăminte într-o comunitate retrasă din județul Galați.

Misiunea vameșilor a fost îndeplinită cu suflet fiind primită cu zâmbete emoționante și îmbrățișări calde de către copiii și vârstnicii din satul Fântâni.

Vameșii vor continua să fie alături de cetățeni nu numai prin activitatea specifică de facilitare a comerțului licit și de protejare a cetățenilor și frontierelor noastre, ci inclusiv prin implicarea în campaniile cu caracter umanitar și prin dezvoltarea de parteneriate educaționale cu ceilalti actori sociali responsabili pentru a construi împreună un mediu mai sigur și mai sănătos pentru societatea noastră.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *