Botnita lui Apostol dusa in Parlament de Diana Sosoaca

marți, 7 decembrie 2021 15:48
Botnita lui Apostol dusa in Parlament de Diana Sosoaca

Doamna Senator Diana Sosoaca a apărut în Parlamentul Romaniei cu botnita cunoscutului activist sibian Doru Apostol.

Senatoarea susţine ca drepturile şi libertăţile fundamentale ale romanilor au fost anulate de Parlament, Presedinte şi Guvern.

Domnul Marcel Ciolacu a intrat în conflict direct cu Diana Sosoaca, după ce i-a cerut acesteia să poarte masca de protecţie.

Ce sustine Diana Sosoaca?

„Constituţia este Biblia Românilor. De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României. În ultimii 2 ani aţi omorât-o. (…) Nu puteţi cere schimbarea Constituţiei, pentru că pe această Constituţie aţi jurat în acest mandat nu să o schimbaţi, ci să o respectaţi.

Nu este posibil ca această Constitutie care v-a adus aici, cu toate drepturile pe care le aveţi şi obligaţiile adiacente, să fie încălcată de voi, să cereţi să fie schimbată, în condiţiile în care nici pe aceasta nu o respectaţi. (…) I-am cerut lui Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou de aniversarea Constituţiei.

Asta mi-a lăsat!

Este o botniţă, prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, preşedinte şi Guvern”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Marcel Ciolacu s-a arat ingrozit sa nu se imbolnaveasca

Domnul Marcel Ciolacu s-a aratat ingrozit sa nu se imbolnaveasca din cauza ca Diana Sosoaca nu purta masca de protectie.

„Eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu.

Vă rog frumos, doamna colegă, să purtaţi mască şi să mă protejaţi ca să nu mă îmbolnăviţi. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază.”, a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

News Stiri doru apostol Diana Sosoaca parlamentul romaniei
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop