Ziarul care ține cu românul

Se pătează imaginea Bisericii prin preoții sibieni? – Preotul Popa Nicolae este unul dintre ei?

Preotul Popa Nicolae din comuna Boița județul Sibiu, pus la zid de o publicație online care a prezentat postări ale preotului scoase din context.

Încă odată Ziua Online dorește să scoată în evidență faptul că anumiți colegi de breaslă atacă fețele bisericești care expun anumite probleme așa cum sunt de fapt, fără menajamente.

Publicații care au beneficiat sau nu de subvenții de la STAT pentru promovarea anumitor comunicate de presă sau idei, nu acceptă ca cineva să prezinte ideile altfel decât sunt prezentate de aceste publicații.

Lista celor din presă care au beneficiat de bani din partea guvernului pentru 120 de zile: paginademedia/2020/06/lista-posturi-tv-site-uri-bani-presa-guvern/

În urmă cu ceva timp, două articole de presă au apărut în mediul online atacând doi preoți din județul Sibiu. Este vorba de cunoscutul și iubitul preot Dumitrean Cătălin și preotul de la Parohia Boița Popa Nicolae .

Ceea ce dorim să arătăm, este că Preotul de la Parohia Boița a făcut unele afirmații sincere, afirmații taxate de presă, dar taxate pe nedrept.

De ce spunem asta?

Dorim să arătăm corect opiniei publice punctele prezentate într-o publicație din mediul online vis-a-vis de preotul Paroh Popa Nicolae de la Parohia Boița din județul Sibiu.

1. ,,Nu este treaba noastră să ne băgăm între ”frații” care se ceartă (n.r. Ucraina și Rusia)”

În timpul Evului Mediu, zona a fost centru cheie al culturii slavilor estici, puternicul stat Rusia Kieveană formând baza identității ucrainene. După Al Doilea Război Mondial, partea occidentală a Ucrainei a devenit parte a Republicii Sovietice Socialiste Ucrainene și întreaga țară a devenit parte a Uniunii Sovietice ca entitate statală unică. În 1991, Ucraina a obținut independența de la Uniunea Sovietică ca urmare a destrămării sale la sfârșitul Războiului Rece.

Ucraina  fost cunoscută și sub numele de “Rusia Mică”, prin contrast cu “Rusia Mare”.  Sursa: Ucraina

2. Imaginile cu civilii ucraineni uciși de armata rusă sunt fake

Legat de această afirmație nu putem spune decât că ceea ce este prezentat in mediul online este doar punctul de vedere care se dorește să fie publicat, exact ca în cazul pandemiei, când acum persoanele vaccinate umblă cot la cot cu persoanele nevaccinate rezultând faptul că cineva s-a păcălit.

NATO a provocat invazia Ucrainei

În acest caz părerile sunt împărțite, atâta timp cât din Ucraina se cer arme ci nicidecum PACE.

VIDEO: Dovada că Zelenski și conducătorii săi nu vor pace! : Lista lui „Z” – Președintele ucrainean cere pe Facebook arme pentru a-l înfrunta, în continuare, pe Putin

Trebuie luat în calcul și faptul că fiul actualului președinte American are afaceri în Ucraina.

În concluzie, fiecare are dreptul la propria opinie fără a fi taxat, asta dacă mai trăim într-o țară democrată, iar acuzațiile nefondate care i se aduc părintelui paroh, pătează imaginea Bisericii Ortodoxe Române.

https://www.dw.com/ro/sua-indiferente-fa%C5%A3%C4%83-de-afacerile-lui-biden-jr-%C3%AEn-ucraina/a-17641816

3. Viktor Orban, un adevărat model de lider european

Dacă un lider a unei țări arată că nu își dorește un război, oricine poate considera acea persoană ca un bun lider european, deoarece fiecare om sănătos la cap dorește să trăiască în pace și armonie

https://www.bursa.ro/viktor-orban-niciun-lider-european-nu-vrea-razboi-86635549

4. Covid nu există, dacă există, este o simplă răceală

Întrebările legitime sunt simple:

Cine plătește achiziționarea în exces a dozelor de vaccin? https://www.economica.net/dna-a-deschis-un-dosar-cu-privire-la-achizitia

Cine plătește banii oferiți trusturilor de presă pentru publicarea mesajelor pro vaccinare? –  ZIUA ONLINE A REFUZAT! https://www.g4media.ro/exclusiv-guvernul-orban-a-dat-bani-la-presa-cat-n-a-putut-duce-din-200-de-milioane-de-lei-puse-la-bataie

De ce după atât tam-tam, persoanele nevaccinate au drepturi egale ca persoanele vaccinate, unde este adevărul?

De ce dl. Arafat a luat decizii dacă nu este șeful DSU?  https://www.activenews.ro/stiri/Av.-Gheorghe-Piperea-da-bomba-RAED-ARAFAT

5. Mască = botniță – Popa Nicolae are dreptate?

Între mască și botniță nu sunt mari diferențe, în pandemie masca fiind comparată de foarte multă lume cu botnița. Chiar o doamnă senator a României s-a afișat în plen cu o botniță pe post de mască, aceasta luând cuvântul.

Botnita lui Apostol dusa in Parlament de Diana Sosoaca

6. Teme împotriva vaccinării

Vaccinarea nu a fost obligatorie în România, motiv pentru care fiecare a avut dreptul la o exprimare liberă.

www.hotnews.ro/stiri rafila-vaccinarea-nu-este-obligatorie-romania-

 

7. Susținerea față de ”medicii” antivaccin

După atrocitățile care s-au întâmplat în spitalele din România, nu doar Părintele Popa Nicolae s- a arătat susținător al medicilor antivaccin.

Si mortii din Spitalul de Urgenta Sibiu pot vorbi cateodata

 

8. Susținerea referendumului lui Dragnea (referendumul pentru familie)

Lucru cât se poate de fals, iar aici vedem cum publicația are misiunea de a distruge un preot și să păteze imaginea Bisericii.

Trebuie precizat faptul că Biserica Ortodoxă Română nu are cum sa nu fie pro referendum, dar fiind un articol scris probabil la comandă, nu s-a vrut informarea corectă a opiniei publice, ci doar distrugerea imaginii fețelor bisericești.

Pe wikipedia putem observa faptul că demersul a avut la bază o inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie la sfârșitul anului 2015.

Inițiativa a strâns numărul de semnături necesare pentru a iniția un proiect de lege constituțională și a fost sprijinită activ de Biserica Ortodoxă și de Biserica Romano-Catolică.

 

Publicație deranjată că Zelensky a fost jignit de preotul Popa Nicolae

,,Popa Nicolae se prezintă ca fiind preot paroh la biserica din Boița, județul Sibiu. Acesta susține că Zelenski este un clovn, iar crimele odioase comise de ruși în Ucraina sunt FAKE, iar dacă nu sunt FAKE, civilii ucraineni au fost uciși de ”forțele de securitate ucrainene” se arată în articolul de presă.

 Zelenski poate fi numit clovn?

După trecutul de televiziune unde maimuțăreala era la ordinea zilei, fiecare are dreptul de a trage o concluzie.

 

Merită părintele Popa Nicolae ,,executat” de presă?

Zelensky, a devenit presedinte din postura de actor, iar termenul “clovn”, este un termen provenit din această calitate.

În urma investigațiilor jurnalistice efectuate de Ziua Online se adeverește faptul că Părintele Popa Nicolae îl apreciază pe Viktor Orban.

Din punctul nostru de vedere, motivul este întemeiat atâta timp cât împărtășește idei precum, familia, interzicerea manifestărilor LGBTQ, credința în divinitate, idei pe care orice preot fie el de orice confesiune, ar trebui să le impărtășească.

Un preot trebuie să susțină căsătoria dintre un bărbat și o femeie

Ca preot este normal să susțină căsătoria dintre bărbat și femeie. Cel mai important într-o comunitate este chiar familia preotului să fie un exemplu in acest sens.

Preotul Paroh Popa Nicolae este tată la 3 copii, nu de mult timp născându-se al 3-lea băiețel.

 

Navigând pe pagina de Facebook a preotului, am observat că a susținut Referendumul pentru familie, implicându-se mult, având o prezență ridicată și fruntașă la vot.

Cine este Popa Nicolae în Boița?

Întrebați mai mulți localnici de diferite vârste, ni s-a răspuns că Popa Nicolae este un preot activ, ajută refugiații si centrul preotului Tănase.

Se implică cu succes în promovarea portului tradițonal, chiar familia fiindu-i exemplu in acest sens.

 

 

Ține foarte mult la păstrarea tradiției, păstrarea memoriei eroilor căzuți la datorie.

Se implică in probleme gospodăresti, reușind în 2 ani, în plină pandemie, doar cu fonduri proprii, sa înlocuiască învelitoarea de pe acoperiș, la monumentala si impunatoarea Biserică.

Localitatea Boița unică în România

În acest colț de Ardeal, este un preot exemplu si nici nu ar putea fi altfel, deoarece păstorește, singura comunitate din țară 100% ortodoxă și 100% românească.

Pentru a informa corect dragii noștri cititori, precizăm faptul că articolul scris cu rea intenție de colegii nostri de la EM, a fost publicat în data de 15 aprilie 2022.

Facem aceste afirmații prin simplu fapt că s-a ignorat fără scuze evenimentele pozitive pe care le-a făcut preotul Paroh Nicolae Popa.

Cum s-au putut lua postările gen Can Can, se puteau lua și postările umanitare pe care le-a făcut.

În susținerea acestor afirmații, venim cu dovada postărilor.

De ce nu s-a prezentat realitatea?

Prezentăm postările de pe pagina de Facebook a preotului Popa Nicolae, dinaintea articolului publicat în data de 15 aprilie 2022, cu dovada clară că multe aspecte din cele prezentate în articol au fost scoase din context.

 

 

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

 

3 răspunsuri

  1. Dați-ne site-ul care a scris articolul despre acest preot.

    Mamă mamă ce le-a dat-o 🤣🤣🤣🤣

    ZIUA ONLINE nr. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *