Întâlnire cu reprezentanţii Partidului Neamul Românesc

La iniţiativa partidului Uniunea Națiunii Române ( UNR), a avut loc în Stațiunea Sovata, o întâlnire cu reprezentanţii Partidului Neamul Românesc (N.R.).

Partidele politice au fost reprezentate la discuţii, de către av. Sorin Sabău, preşedintele Consiliului Legislativ al UNR, Mitică Bejenariu – vicepreședinte UNR, și Horațiu Potra – președintele Filialei Județene UNR Sibiu, partid care a organizat întâlnirea, și de către Ninel Peia – președintele Partidului Neamul Românesc și domnul general (r.) Constantin Onişor – secretar general al Partidului Neamul Românesc.

Cele două partide politice au ca şi obiectiv coalizarea tuturor partidelor politice, care se declară naţionaliste, patriotice , apărătoare ale tradiţiilor seculare românești, precum și a neamului românesc, prin depăşirea oricăror bariere doctrinare, în vederea formării unei coaliții politice, capabile să lupte pentru salvarea României şi a naţiunii române aflată în derivă.

Întâlnirea a fost pregătită cu minuțiozialitate, astfel că, au fost fixate obiectivele de colaborare pe termen lung, inclusiv modalitatea punctuală de înfiinţare a unei coaliții electorale care să aibă un însemn electoral distinct.

În partea a doua a întâlnirii, delegația Partidului Neamul Românesc a fost invitată la o cină comună cu președinții celor 15 filiale județene UNR, care au fost prezenţi la Conferința UNR, organizată în Stațiunea Sovata, în perioada 16-18 Septembrie 2021.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *