Gușterița în plin război – Sibiul sub teroarea topoarelor, săbiilor și cuțitelor – jurnaliști atacați

Siguranța sibianului în pericol?

Așa cum bine se vede, siguranța cetățeanului sibian este pusă grav în pericol. În data de 07.11.2019 în jur de 8 persoane cu un microbuz înmatriculat în Județul Cluj au strigat adunarea într-o stație PECO pentru a porni un război cu una din familiile rivale de pe str. Oltețului din Municipiul Sibiu. În ajutorul acestora au venit diferite autoturisme din toate colțurile orașului pentru reglarea conturilor.

Tinerii, de o violență ieșită din comun au atacat primul autoturism ieșit în cale, ghinionul acestora fiind că în autoturism erau jurnaliștii Ziua Online, iar pe numele agresorilor a fost depusă o plângere penală pentru distrugere.

După ce au aruncat cu bolovani în autoturism și lovindu-l cu pumnii și picioarele producând doar pagube materiale, grupul violent s-a deplasat pe str. Oltețului unde au transformat tot locul într-un iad.

Sânge, săbii, cuțite și topoare

Potrivit martorilor, ocupanții microbuzului erau înarmați cu săbii, topoare și țevi unde în gura mare jurau răzbunare.

Potrivit purtătorului SAJ Sibiu ,, SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C in Sibiu pe str. Oltetului la o agresiune .
Echipajul găseste la fata locului un barbat de 26 de ani din Ocna Sibiului care in urma unei agresiuni a prezentat un TCC acut cu mai multe plagi sangerande si o fractură la nivelul antebratului drept.
Pacientul primește îngrijiri medicale si sub monitorizate continua este transportat la UPU”.

După toată ,,răscoala” purtată pe stradă, a venit și tatăl unuia din agresori unde cu o violență de nedescris, a incercat să dea cu mașina peste polițiști, polițiști locali, civili printre care și copii. Noroc că persoanele în cauză au reușit să se ferească neînregistrându-se victime omenești. (video)

La fața locului s-au deplasat echipaje de la poliție de Ordine Publică și echipaje de intervenție rapidă din cadrul IPJ și IJJ Sibiu unde au restabilit ordinea și liniștea publică cu dificultate, deoarece scandalagii nu mai țineau cont de nimic.

După uriașa bătaie de stradă din care un agresor a fost bătut cu bestialitate, toți atacatorii s-au făcut nevăzuți, abandonând armele și microbuzul la fața locului.

Potrivit surselor, la controlul amănunțit al microbuzului s-au găsit topoare, cuțite, cozi de topoare și multe țevi, fapt ce dovedește că persoanele violente doreau să pornească un adevărat război, iar dacă în locul jurnaliștilor era o persoană care nu ar fi știut cum să scape din ambuscada creată de agresori, ce s-ar fi întâmplat?

Clanurile mafiote, ușor, ușor pun stăpânire pe oraș, autoritățile fiind neputincioase din cauza legislației în vigoare.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Video: Momentul când tatăl unuia din agresori încearcă să calce cu duba pe oricine îi stă în cale și diferite secvențe din ceartă după sosirea poliției.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *