Țigarete electronice cu canabis descoperite de DIICOT

La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în județul Bihor, în două cauze penale.

 Prima cauză are ca obiect infracțiunile de efectuarea, fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată și trafic intern de droguri de mare risc.

S-a reținut că, în perioada ianuarie – septembrie 2023, trei persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, compusul 3-CMC, către consumatori din municipiului Oradea.

În cea de-a doua cauză, urmărirea penală se efectuează față de trei persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, constând în aceea că, pe parcursul anului 2023, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și  droguri de mare risc (ecstasy) către consumatori din județul Bihor.

Mai multe persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul DIICOT.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *