Prefectura Sibiu – Ședința pentru instruirea primarilor și secretarilor generali

Prefectura Sibiu - Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

În conformitate cu prevederile art. 8 alin. (2) din H.G. nr. 1063/28.08.2024  privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru Președintele României din anul 2024, coroborate cu cele ale art. 8 alin. (2) din H.G. nr. 1036/21.08.2024 privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2024 astăzi 9 octombrie a.c. a avut loc, sub conducerea Prefectului Județului Sibiu – domnul Mircea Dorin Crețu, Ședința pentru instruirea primarilor și secretarilor generali ai unităților administrativ teritoriale de pe raza județului Sibiu, cu privire la sarcinile ce le revin acestora în vederea organizării și desfășurării în bune condiții a alegerilor prezidențiale și parlamentare 2024.

La ședință au participat doamna subprefect Maria MINEA, specialiști din cadrul Instituției Prefectului-Județul Sibiu și doamna Iuliana ORZA – directorul Direcției Județene Sibiu a Autorității Electorale Permanente.

Întrunirea a avut loc la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu iar în cadrul ședinței s-au prezentat actele normative care reglementează cele două tipuri de alegeri, principalele măsuri tehnice și logistice care sunt în sarcina primarilor și principalele categorii de cheltuieli care se suportă din bugetul fiecărei unități administrativ-teritoriale.

ℹMenționăm că informațiile privind alegerile prezidențiale și parlamentare 2024 se găsesc afișate pe site-ul Instituției Prefectului Județul Sibiu accesând link-urile

https://sb.prefectura.mai.gov.ro/alegeri-pentru-senat-si-camera-deputatilor-2024/

https://sb.prefectura.mai.gov.ro/alegeri-prezidentiale-2024/

Instituția Prefectului-Județul Sibiu le mulțumește tuturor pentru participare și pentru buna colaborare.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *