Ziarul care ține cu românul

Bărbat din Mureș arestat pentru tăiere ilegală și furt de lemne

REȚINUT PENTRU TĂIERE FĂRĂ DREPT ȘI FURT DE MATERIAL LEMNOS

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au identificat un bărbat, din comuna Grebenișu de Câmpie, bănuit de comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 4 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că dintr-o pădure, de pe raza comunei Grebenișu de Câmpie, ar fi fost tăiați și sustrași mai mulți arbori.

În urma unei acțiuni desfășurate, la fața locului, s-a constatat că ar fi fost tăiați 40 de arbori, din specia stejar și carpen, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 8770 de lei.

Urmare a activităților investigativ-operative desfășurate, a fost identificat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Grebenișu de Câmpie, care, în cursul lunii februarie, ar fi tăiat și sustras materialul lemnos în cauză, iar ulterior ar fi comercializat o parte din acesta.

În baza probatoriului administrat, la data de 4 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, în vederea probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere de material lemos, fără drept și furt de material lemnos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *