Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Brașov, prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de soția sa și de locuința acesteia.

Cu toate acestea, în timp ce se afla pe raza municipiului Codlea, bărbatul ar fi abordat-o pe soția sa și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență, aspecte care i-au creat femeii o stare de temere.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *