Ziarul care ține cu românul

Tânăr prins după ce a furat o mașină din curtea Spitalului Județean Vâlcea

TÂNĂR CERCETAT PENTRU FURTUL UNUI AUTOTURISM ȘI CONDUCEREA ACESTUIA PE DRUMURILE PUBLICE, FĂRĂ PERMIS

Polițiștii vâlceni au depistat un tânăr, de 20 de ani, care furase un autoturism, deplasându-se cu acesta pe drumurile publice din județ, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Ieri, 5 februarie, în jurul orei 06.00, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism din incinta Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, autoturismul în cauză a părăsit incinta spitalului la ora 03.30, motiv pentru care autoturismul a fost dat în atenția tuturor polițiștilor operativi din județ, care se aflau în teren.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că, autorul furtului a pornit autoturismul cu ajutorul cheii de contact, pe care a găsit-o în portiera stânga a autoturismului, acesta aparținând unui angajat al spitalului.

În urma acțiunilor desfășurate, autoturismul în cauză a fost depistat pe raza comunei Lăpușata, iar lângă acesta tânărul, de 20 de ani, din comuna Ionești, bănuit de comiterea furtului. Se pare că acesta ar fi încercat să ajungă la domiciliul părinților săi, pe raza comunei Copăceni.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *