Agarbiceanu Liliana și facultatea la zi în timpul serviciului?

În data de 20.11.2023, Ziua Online adresează o întrebare creștinească pentru doamna candidat Agarbiceanu Liliana adresată de către cititorii noștri care ne-au întrebat cum a fost posibil ca acest candidat să lucreze la Direcția de Munca și Protecție Socială a județului Sibiu, (AJPIS) între anii 2003 și 2007, să frecventeze și să absolve cu succes facultatea de Științe economice și Calculatoare din cadrul Universității Româno Germană Sibiu, forma de învățământ fiind la zi.

Avantaje de bugetar?

Cititorii noștri ne-au atras atenția asupra faptului că activitatea în cadrul Direcției de Munca și Protecție Socială a doamnei candidat Agarbiceanu Liliana s-a suprapus orarului cursurilor.

O întrebare creștinească

Dacă profilul moral al unei persoane care a avut obrăznicia și tupeul să afirme deschis în CV-ul ei că a fentat legea, poate gira, în cadrul Prefecturii Sibiu, postul de șef serviciu Resurse umane sau, mai grav,acela de director al DGASPC Sibiu.

Ziua Online așteaptă dreptul la replică:

Așteptăm dreptul la replică al doamnei candidat Agarbiceanu Liliana și o rugăm să ne explice că a fost o greșeală de redactare a CV-ului, în condițiile în care este șef serviciu la Resurse Umane în cadrul celei mai importante instituții din Sibiu.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *