Ziarul care ține cu românul

I-AȚI VĂZUT

Poliţiştii gălățeni caută doi minori de 13 și 14 ani, care au plecat împreună de la locuințele lor, din municipiul Galați,și nu au mai revenit.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 22.00, Secția 3 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că fiica sa Dragomir Amalia Sara, de 13 ani, ar fi plecat, în cursul aceleiași zile, de la domiciliu, și nu a mai revenit.

La aceiași oră, a fost înregistrată la Secția 3 Poliție o altă sesizare, făcută de o femeie, din municipiul Galați, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, în cursul zilei, a nepotului său, de 14 ani, Buganu Andrei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi sunt prieteni și ar fi plecat împreună în direcția Constanța, luând trenul de ora 14.30.

Cei doi ar fi fost văzuți ultima dată împreună, în gara Constanța.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă lungă de fâș, de culoare bleumarin, cu glugă, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

Semnalamente:  înălțime  – 1,68 m, greutate – aproximativ 75 kg, constituție corpolentă, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui, fața rotundă (cercei în formă de inimoiară). 

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o haină de tercot, cu glugă, de culoare bleumarin, pantaloni de trening, iar în picioare purta adidași de culoare grena. Asupra sa avea un rucsac portocaliu cu bleumarin.

Semnalmente: înălțime  –  1,75 m, greutate – 60 kg, constituție astenică, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, fața ovală.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor doi, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *