Ziarul care ține cu românul

Permis de parcare în exercițiu funcțiunii pentru șmecherii din Sibiu

Un frecvent cititor al nostru, fost membru Rotary Sibiu, a identificat ,,ambulanța” marca Toyota Land Cruiser fiind folosită pentru deplasarea personalului Spitalului de Psihiatrie Doctor Gheorghe Preda Sibiu la pacienți.

Cine este șoferul de lux?

Potrivit surselor, surpriza noastră este că șoferul și proprietarul ,,ambulantei”, este una dintre personele care au hotărât cu privire la amplasarea statuii Brukenthal din partea clubului Rotary în Piața Mare din Municipiul Sibiu.

Pe ,,șmecherie”, cât personal a fost transportat de acest autoturism?

Menționăm faptul că cititori de-ai noștri printre care și foști membri ai clubului Rotary, ne-au exprimat îngrijorarea și indignarea față de unele avantaje de care beneficiază anumite persoane.

Câte tichete se eliberează pe o instituție?

Pentru câte autoturisme a solicitat Spitalul de Psihiatrie Sibiu aceste tichete și cel mai important pentru câte autoturisme a eliberat Primăria Municipiului Sibiu?

Poate, cu puțin noroc, cineva ne va explica procedura conform căreia mașinile proprietate privata pot fi folosite la transport personal medical către pacienți.

Solicităm public pentru  acest autoturism, numărul și seria foilor de parcurs care i-au fost încredințate lui, precum și numărul și foile de parcurs utilizate.

Să se comunice opiniei publice cum este decontat combustibilul și care este motivația tehnică, logică și medicală pentru care un autoturism de teren marca Toyota Land Cruiser este folosit la transportul personalului medical, în condițiile în care acest autoturism are doar inscripții legate de un club de Off Road și nimic care sa aibă legătură cu transportul medical.

Trăim în țara în care ,,nebunii” conduc?

Punând în gura unui personaj următoarea replică: ,,nenorocirea e că nebunii îi conduc pe orbi”, atunci  pe nebuni cine îi conduce?

Aceasta este o simpla construcție literală și nu ne referim la persoanele cu dizabilități sau la cele ocrotire.

În concluzie, cel care conduce autoturismul marca Toyota Land Cruiser, este cel care a hotărât ca dl. Brukenthal sa stea în Piața Mare din Sibiu din partea Clubului Rotary?

Întrucât cititorul de bună credință a vrut sa ne precizeze în mod concret identitatea șoferului, atașăm răspunsul Primăriei Sibiu cu privire la cei ce au hotărât asta

Răspuns Primăria Sibiu

Mai jos, răspunsul solicitat prin e-mailul transmis Primăriei Sibiu în data de 3 august, cu privire la un permis de parcare în exercițiu funcțiunii:

Permisele de parcare sunt emise de Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public în baza HCL 337/2018 către instituții și servicii publice, direcții și alte entități, în scopul sprijinirii activității de serviciu a acestora.

Emiterea se face la solicitarea instituțiilor publice menționate, acestea asumându-și prin semnătura managementului necesitatea și utilitatea acestui tip de permis de parcare în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În cazul mașinii cu numărul de înmatriculare indicat, aceasta figurează pe o adresă transmisă de Spitalul de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda, în care se specifică faptul că permisele solicitate sunt necesare mai ales pentru .

Precizăm că astfel de permise se pot utiliza doar în parcările publice stradale în intervalul orar prevăzut de HCL 337/2018, cu excepția celor cu barieră, a celor cu timp limitat, și nu pot fi utilizate în scopul opririi sau staționării autovehiculului în spații în care aceste acțiuni nu sunt permise de Codului Rutier.

De asemenea, facem mențiunea că parcarea din fața magazinului Carrefour de pe bulevardul Victoriei nu aparține domeniului public și, prin urmare, permisul de parcare respectiv nu este valabil pentru acest spațiu.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *