Ziarul care ține cu românul

Traficant de droguri reținut – Prins cu 42 de pliculețe cu 4-CMC

La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Poliției Municipiului Făgăraș, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Măsura a fost luată după ce bărbatul a fost depistat în trafic, în localitatea Făgăraș, în timp ce ar fi deținut, în autoturism, în scopul comercializării, 42 de pliculețe, conținând droguri de mare risc (4-CMC și 4 CPD).

Având în vedere că acesta se afla la volan, a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, care au indicat 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada 2022 – ianuarie 2024, bărbatul ar fi comercializat droguri de mare risc, cu prețul de 150 de lei pentru o doză de 0,6 grame.

La data de 15 ianuarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea  bărbatului, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *