Ziarul care ține cu românul

Trif a pus ochii pe primăria orașului Talmaciu prin fiul fostului primar Barbu

Așa cum v-am învățat dragi cititori, vă prezentăm un nou candidat PSD controversat după ce mai mulți cititori ne-au prezentat anumite interese care par a se adeveri.

De ce spunem asta?

Ața cum se vede cu ochiul liber, după candidatura controversată de la Sibiu a domnului Florian Giubega, a venit rândul orașului Tălmaciu să se demonstreze incompetența de care dă dovadă domnul președinte interimar Bogdan Trif.

Lucrul deosebit de grav este faptul că dl Bogdan Trif, Deputat al României, se folosește de funcționari publici pentru campania electorală, în speță, angajatul Gărzii Forestiere Sibiu Ion Gavrilescu.

Tălmaciu pe lista scandalurilor marca Barbu?

În urma anchetei jurnalistice marca Ziua Online, am constatat faptul că cetățenii sunt speriați de această familie agresivă a cărui fiu candidează pentru fotoliul de primar, NU pentru scaunul de primar așa cum regăsim la pensiunea Stefania.

Un lucru grav putem spune că o localnică ne-a comunicat că îi este frică să nu fie călcată de o mașină după ce a avut curajul să își spună părerea în mediul online.

Oare se instaurează o dictatură marca PSD la Tălmaciu?

Putem spune că această speță a ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la închiderea stației de carburant de pe DN7, panourile solare, construcții, cartiere, drumuri, pensiuni, păduri, pensionări înaite de timp, anchete ANI, etc.

Revenim cu detalii incendiare:

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Un răspuns

  1. Bine ca de „Inaugurarea Salii de Sport” din Talmaciu, construita de https://www.cni.ro/ in urma predarii inca din Februarie 2020 a terenului, nu spuneti nimic.
    D-na Raluca, Dl.Oancea si toata echipa PNL inaugureeaza ce? un proiect la care au facutr nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *