Ziarul care ține cu românul

Un activist sibian PNL-USR deranjat de slujbele bisericesti

Un activist sibian ,,deranjat” de o biserica ca niciun credincios nu purta carpa pe față.

Dupa imaginile aparute in mediul on-line cum credinciosii erau amendati si dati afara din lacasele de cult, un cetatean sibian, aparent un activist infocat a hotarat sa ,,urecheze” o biserica penticostala, acesta chemand personal la fata locului oamenii legii.

Activist la atac:

,,Am sunat la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu în această seară și am făcut o sesizare. Live-ul este dintr-o biserică penticostală din Sibiu, Sibiu – oraș carantinat. Teoretic. La 18:10 am anunțat telefonic Poliția Locală, le-am sesizat faptul că cei care iau parte la slujbă nu poartă mască deși legea îi obligă, mai ales că e spațiu închis.
“Ne pare rău, domnule Dinu. Nu avem echipaje” mi-a răspuns agentul de la PLS. “Sunați la Poliția județeană, vor trimite ei o mașină”. Asta am și făcut, am sunat la IPJ Sibiu, le-am explicat de ce am sunat și domnul polițist mi-a spus că nu-mi poate da un număr de sesizare fiindcă eu nu sunt acolo, la fața locului.
“Bine, haideți că mă îmbrac și merg acolo și vă sun din fața bisericii, așa îmi veți putea da un număr de sesizare? Fiindcă vreau să știu cum se va concluziona toată chestia asta” i-am zis agentului IPJ. “Da, dacă sunteți la fața locului, da” mi-a reconfirmat. Și am plecat, în 10 minute am fost acolo. N-am mai sunat fiindcă o dubă plină cu jandarmi era acolo, lângă biserică. Vreo 5 băieți în mașină, iar alți 2, mai cu grade, veneau dinspre biserică înspre dubă.
“Bună seara, Răzvan Dinu mă numesc, eu am sunat la poliție”. Mi-au cerut buletinul în timp ce încercam să le explic situația. Gradatul ăl’ mare, un tip din Brașov, îmi explică că-s pasibil de sancțiune. De sancțiune, mă. Fiindcă am sesizat încălcarea legii de către unii miserupiști religioși care cred că au antivirus direct de la Dumnezeu, mă. Înțelegeți?

Frustrearea unui activist

“Ne pare rău, domnu’ Dinu, sesizarea dvs nu se confirmă” mi-a zis colegul gradatului. “Am intrat în biserică și toți purtau mască, nu avem ce să le facem”. Mno, cum să mă lupt cu ei? Le-am arătat live-ul în care erau fără mască. Toți. TOȚI, mă mai puțin unu’! În aceeași biserică în care au murit mulți infectați cu Covid, printre care chiar soția pastorului Iosif Tirla.
Ce ironie, mă. Să îți expire antivirusul divin și să mori din cauza Covidului, nu?
Prieteni, realizez că suntem singuri și că trebuie să ne bazăm unii pe alții și cu toții pe civism, pe educație, pe nevoia de a ști că aproapele tău este bine. Autoritățile nu doar că sunt depășite, dar de cele mai multe ori nu lucrează în folosul cetățeanului.
Sătul și de voi, mă!”

Nimic fara Dumnezeu

Biserica este atacata din toate directiile, aparent se urmareste denigrarea din motive doar de ei cunoscute.

Domnul activist ar trebui sa vada adevaratele probleme ale Sibiului, dar problema reala este o slujba de duminica.

Reactii dupa postare

Dupa frustrarea a aparut pe internet, mai multi romani au luat la misto aceasta postarea distribuind in toate grupurile de credinciosi.

Ba chiar un credincios explica cum un om crede in masca, asa trebuie lasat si credinciosul sa creada in Dumnezeu.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *