Anchete jurnalistice

Video/ Arafat respectă procedurile NFPA? – Pompierii au drept la moarte sigură?

Având în vedere catastrofa de la Crevedia, ne punem întrebarea creștinească dacă distinsul domn Arafat respectă standardele și procedurile NFPA (Asociația Națională de Protecție împotriva Incendiilor).

Pompierii militari, îngeri printre oameni

Statutul de militari ai pompierilor îi împiedică să aibă Sindicat, dar haideți să fim noi ,,sindicatul” pompierilor, cititorii și opinia publică.

Poate că mâine sau în altă zi, eu, tu cititorule sau membri familiei tale o să strige după ajutor, să-i salveze din foc un pompier sau mai grav de pe un pat de spital.

Să nu uităm că în România ne ard îngerii în spitale

Ce este NFPA?

Asociația Națională pentru Protecția împotriva Incendiilor (acronim: NFPA) este o organizație internațională nonprofit din Statele Unite care se ocupă de cercetarea cauzelor de incendii unde au fost decese ale oamenilor, răniți sau au fost afectate proprietăți sau pierderi economice de natură electrică și conexe.

Începând cu 2018, NFPA susține că are 50.000 de membri și 9.000 de voluntari care lucrează cu organizația prin intermediul celor 250 de comitete tehnice ale sale.

Mascota oficială a asociației Sparky the Fire Dog promovează educația pentru siguranța împotriva incendiilor pentru copii.

Istoric NFPA

În 1895, un Comitet pentru Protecția Automată a Sprinklerelor a fost format în Massachusetts de către bărbați afiliați la mai multe companii de asigurări de incendiu și un producător de țevi pentru a dezvolta un standard uniform pentru proiectarea și instalarea sistemelor de sprinklere împotriva incendiilor.

La acea vreme, existau nouă astfel de standarde în vigoare pe o rază de 100 de mile(160 km) de Boston, Massachusetts, iar o astfel de diversitate provoca mari dificultăți instalatorilor care lucrau în regiunea New England.

În anul următor, comitetul și-a publicat raportul inițial cu privire la un standard uniform și a continuat să formeze NFPA la sfârșitul anului 1896.

Raportul inițial al comitetului a evoluat în NFPA 13, Standard pentru instalarea sistemelor de sprinklere, care este acum cel mai utilizat pe scară largă, sprinklere standard.

În jurul anului 1904, NFPA a început să-și extindă numărul de membri de la afiliații companiilor de asigurări de incendiu la multe alte organizații și persoane fizice, și-a extins misiunea dincolo de promulgarea standardelor de sprinklere de incendiu.

Coduri și standarde

Asociația publică peste 300 de coduri și standarde consensuale care au scopul de a minimiza posibilitatea și efectele incendiilor și a altor riscuri. Codurile și standardele sunt administrate de peste 250 de comitete tehnice, formate din aproximativ 8.000 de voluntari.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *