Ziarul care ține cu românul

Bărbați cercetați pentru trafic de cannabis și amfetamină

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat cercetări în două dosare penale de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Astfel, în cursul anului 2020, un bărbat, de 25 de ani, ar fi distribuit droguri de risc (cannabis) și de mare risc (amfetamină) către consumatori din Timişoara

Ieri, 8 iulie, bărbatul a fost depistat în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să vândă amfetamină.

În cadrul dosarului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, la locuinţa bărbatului, de unde au indisponibilizat 60 de grame de cannabis.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi, 9 iulie, a fost prezentat Tribunalului Timiş, care a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor din cadrul altui dosar, a reieșit că, în cursul anului 2020, un bărbat, de 35 de ani, ar fi comercializat către diverse persoane droguri de mare risc (amfetamină), în Timişoara. Acesta ar fi obținut drogurile de la un bărbat, de 40 de ani.

În cursul zilei de ieri, 8 iulie, bărbatul de 35 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze 100 de grame de amfetamină.

Ulterior, la percheziția domiciliară efectuată la locuinţa bărbatului, de 40 de ani, a fost depistate 500 de grame de amfetamină si 100 de grame de cannabis.

Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, iar la data de 9 iulie a.c. vor fi prezentate Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *