Ziarul care ține cu românul

Urmărit pentru trafic de droguri, prins prin cooperarea dintre România și Portugalia

URMĂRIT PENTRU TRAFIC DE DROGURI, PRINS PRIN COOPERAREA E.N.F.A.S.T. DINTRE ROMÂNIA ȘI PORTUGALIA

 

În urma colaborării dintre poliţiştii români și portughezi, în cadrul unei operaţiuni de tip E.N.F.A.S.T., a fost depistat un bărbat urmărit internaţional pentru infracţiuni cu droguri. În momentul reținerii, acesta a prezentat polițiștilor portughezi documente de identitate false.

La data de 24 februarie a.c., în urma unei operațiuni E.N.F.A.S.T., declanșată de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu Biroul Urmăriri al I.P.J. Iași, în cooperare cu echipa F.A.S.T. a Poliției Naționale din Portugalia, a fost depistat și reținut, în orașul Lisabona, un bărbat, de 41 de ani, cetățean român.

Acesta era urmărit internațional de autoritățile judiciare române, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse 10 ani închisoare, pedeapsă aplicată de Tribunalul Iași, pentru săvârșirea de infracțiunilor de trafic ilicit de droguri și substanțe psihotrope.

Bărbatul este condamnat pentru că, în perioada 2004-2005, a vândut, în repetate rânduri, rezină de cannabis.

Persoana în cauză a fost arestată în Lisabona-Portugalia, în momentul reținerii prezentând polițiștilor portughezi documente de identitate false. Față de acesta a fost declanșată procedura de predare în favoarea autorităților române.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *