Ziarul care ține cu românul

Bărbat arestat pentru tâlhărie calificată

La data de 6 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 46 de ani, din comuna Sârbi, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de polițiștii bihoreni de la transporturi a reieșit că, la data de 3 februarie a.c., în timp ce bărbatul se afla în zona Depoului de locomotive C.F.R. Oradea, l-ar fi deposedat, prin violență, pe un bărbat de 59 de ani, tot din comuna Sârbi, județul Bihor, de un portmoneu în care se aflau 2.000 de lei.

Acesta a fost depistat la scurt timp de la săvârșirea infracțiunii, în imediata proximitate, cu sprijinul polițiștilor de la Poliția Municipiului Oradea și al unor cetățeni care au auzit strigătele de ajutor ale bărbatului de 59 de ani.

În urma agresiunii, bărbatul de 59 de ani a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 3 zile de îngrijiri medicale.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SUSRA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *