Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins băut la volan – Alcoolemie de 0,73 mg/l

Jandarmeria Dâmbovița recrutează tineri pentru concursul de admitere

La data de 19.11.2023, orele 01.35, polițiștii din cadrul SPR5 Dărmănești în timp ce desfășurau activități în cadrul Acțiunii Blocada pe raza sat/com. Todirești, jud. Suceava, pe DJ178A, au oprit autoturismul condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în orașul Cajvana, jud. Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat faptul că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost condus la sediul Spitalului Clinic de Urgență SF. ”Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” fapte prev şi ped. de art 335 alin. (1) și  art. 336 alin. (1)  din Codul Penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul SPR 5 Dărmănești.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *