Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins băut la volan – Alcoolemie de 0,73 mg/l

La data de 19.11.2023, orele 01.35, polițiștii din cadrul SPR5 Dărmănești în timp ce desfășurau activități în cadrul Acțiunii Blocada pe raza sat/com. Todirești, jud. Suceava, pe DJ178A, au oprit autoturismul condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în orașul Cajvana, jud. Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat faptul că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost condus la sediul Spitalului Clinic de Urgență SF. ”Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” fapte prev şi ped. de art 335 alin. (1) și  art. 336 alin. (1)  din Codul Penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul SPR 5 Dărmănești.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *