Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins de două ori beat la volan în aceeasi seară

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 01.30, în localitatea Șeica Mare, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Ilfov.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, șoferului fiindu-i adus la cunoștință faptul că dreptul său de a conduce este suspendat.

Ulterior, în jurul orei 05.00, același conducător auto a fost oprit de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever pe DN 14, în localitatea Târnava. De această dată, rezultatul testării alcoolscopice a șoferului a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate din nou probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În baza celor constatate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: Arhivă

SURSA FOTO: Arhivă

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *