Ziarul care ține cu românul

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu – Concurs pentru prevenirea consumului de substanțe nocive

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, aduce în prim-plan o inițiativă deosebită pentru a sensibiliza și mobiliza tinerii împotriva consumului de alcool, tutun și alte substanțe nocive. Sub sloganul „ALEGE VIAȚA/spune NU tentațiilor”, campania are ca scop principal educația și prevenirea în rândul tinerilor și studenților.

Concurs de videoclipuri scurte (reels)

În cadrul campaniei „ALEGE VIAȚA/spune NU tentațiilor”, Casa de Cultură a Studenților și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse invită tinerii talentați să participe la un concurs creativ. Tinerii sunt încurajați să creeze videoclipuri scurte (reels) pe tema prevenirii consumului de alcool, tutun și a altor substanțe nocive. Cele mai originale și impactante producții vor fi premiate.

Videoclipurile pot aborda diferite aspecte ale acestei teme cruciale, cum ar fi efectele negative asupra sănătății, impactul asupra relațiilor personale sau importanța alegerilor responsabile în viața de zi cu zi.

Cum să participi:

  1. Creați un videoclip scurt (reels) pe tema prevenirii consumului de substanțe nocive.
  1. Trimiteți videoclipurile pe adresa Casei de Cultură a Studenților din Sibiu     până la data de 01 octombrie. ([email protected])

Urmăriți pagina de Facebook a CCS Sibiu să aflați dacă ați câștigat unul dintre premiile speciale acordate celor mai bune producții. Premii in valoare de 3000 de lei.

Participarea tinerilor este esențială în această campanie de prevenire, iar concursul de videoclipuri reprezintă o modalitate creativă de a-și exprima gândurile și ideile cu privire la acest subiect important.

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse își propun să aducă educația și prevenirea în prim-plan, pentru a ajuta tinerii să facă alegeri informate și sănătoase pentru viitorul lor.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *