Ziarul care ține cu românul

Costinel, un băiat de 15 ani care are nevoie de ajutorul nostru în lupta cu cancerul

La 15 ani Costinel Marian Pavel se luptă cu o provocare care depășește cu mult puterile unui copil. După ce în luna septembrie a fost diagnosticat cu cancer la genunchi, băiatul luptă să se facă bine. Și-a ales deja o meserie pe care o iubește și pentru care se pregătește, iar acum are nevoie de ajutorul nostru și al medicilor pentru a putea învinge.

Maria Pavel, mama lui Costinel povestește că în data de 27 septembrie băiatul de doar 15 ani a fost diagnosticat cu „Osteosarcom a femurului stâng”, cu alte cuvinte, cancer.

Costinel a început deja tratamentul la Cluj, având până acum două ședințe de chimioterapie, iar în luna ianuarie salvarea ar putea veni de la un medic specialist care va veni special din Franța la Spitalul Regina Maria din Cluj. Medicul este dispus să-l opereze pe Costinel, însă intervenția costă 25.000 de euro, iar proteza de care va avea nevoie băiatul după operație costă undeva la 10.000 de euro. Sumele sunt enorme pentru familia băiatului și de aceea au nevoie de ajutor.

Costinel este elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum”, iar mama lui are doar cuvinte de laudă.

„Nu am nimic de rău de spus despre el. Este un copil extraordinar. Bun și la școală, bun și cu ceilalți. Îi place și meseria pe care și-a ales-o foarte mult, cea de bucătar. Tot ce face cu mâinile lui iese foarte bine. Cel mai mult îi place să gătească paste și pizza. Este un copil tare optimist.”

Băiatul primește sprijin necondiționat și din partea dirigintei lui și a colegilor, chiar dacă nu a reușit să petreacă prea mult timp cu ei de la începerea noului an școlar.

Mesajul dirigintei lui Costinel, prof. Aura Coman

„Pe Costinel l-am cunoscut în prima zi de școală. Mergea cu dificultate, avea deja dureri la picior. Fiind prima zi, am întrebat fiecare copil ce pasiuni are și Costinel ne-a spus ca îi plac mult jocurile video și că este foarte bun la asta. Apoi a venit vestea și din păcate nu a reușit să mai ajungă la ore. Fiecare copil merită să aibă o șansă! Șansa lui Costinel suntem noi, oamenii buni uniți de dorința și puterea de a face bine! Orice sumă îl aduce mai aproape de șansa de a se opera cât mai curând! Mulțumim tuturor oamenilor buni care ne sunt alături! Cu recunoștință!”, transmite prof. Aura Coman, diriginta lui Costinel.

Cei care doresc să se implice și să ajute acest copil să trăiască o pot face folosind datele de mai jos

Titular cont Pavel Costinel Marian

Pentru donații în Euro: Cont – RO85BTRLEURCRT0CP6765801

Pentru donații în Lei: Cont – RO41BTRLRONCRT0CP6765801

Revolut: Beneficiar Maria Florina Pavel

IBAN: RO98 BREL 0005 5182 7569 0100

Sursa: https://www.turnulsfatului.ro

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: https://www.turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *