Ziarul care ține cu românul

Curtea Liceului Terezianum va fi modernizată

urtea Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Terezianum (cartier Terezian) va fi complet reabilitată. Contractul pentru execuția acestor lucrări a fost semnat, ordinul de începere a lucrărilor fiind emis marți, 30 ianuarie.

În domeniul sportului ne concentrăm pe crearea de noi spații în care sibienii să facă mișcare pentru sănătate, dar și spații în care se pot pregăti pentru performanță în sport. Pe lângă marile investiții precum Stadionul Municipal, Complexul pentru sport și agrement de lângă Piața Obor, skate park-ul din aceeași zonă și spațiile pentru fitness din parcuri, o prioritate este și construcția de săli noi de sport și modernizarea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Contractul de execuție a lucrărilor pentru modernizarea curții Liceului Terezianum a fost încheiat, în urma unei proceduri de achiziție, cu asocierea SC Red Car Sib SRL – SC Red Cons SRL, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane de lei. În termen de 4 luni, constructorul va reamenaja complet curtea acestei unități de învățământ:

  • Se va lucra la sistemul de canalizare pluvială din zona curții
  • Se vor amenaja două terenuri de sport: unul de minifotbal (1056 mp) și unul de baschet (558 mp), a căror suprafață va fi vopsită cu o substanță specială, cauciucată; acestea vor dotate cu porți de fotbal și respectiv panouri de baschet
  • Se va crea o pistă pentru alegare în lungime de 50 ml
  • Spațiul verde de peste 3.700 mp va fi și acesta refăcut
  • Restul curții, o suprafață de 3.700 mp, va fi reamenajată, prin refacerea structurii și a pavajului, urmând să se amplaseze bănci și coșuri de gunoi și să se creeze o nouă platformă pentru colectarea deșeurilor.
  • Se vor amenaja și alei pentru aprovizionare și pietonale, precum și trotuar.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *