Ziarul care ține cu românul

Ești medic, profesor, funcționar debutant? Iată ce salariu poți avea în România, Spania, Anglia, Germania, Franța TOPUL salariilor pentru debutanți

Salariile bugetarilor din Romania variază în funcție de nivelul de experiență, calificările și poziția lor în sectorul public.

În fiecare domeniu însă este un salariu de început, de încadrare, un salariu de la care pleacă toți cei care doresc să activeze în domeniul respectiv: este salariu de debutant.

Colegii de la Ziarul Ring continuă seria de radiografii asupra societății românești. După ce au analizat prețul benzinei, pentru a vedea în ce județe e mai ieftin și la ce companie, după ce au prezentat harta reală a șomajului din România sau averea celui mai bogat primar din România, acum a venit rândul unei alte analize.

Astfel, Ziarul Ring vă prezintă un alt aspect important al vieții economice din țara noastră: ce salarii au debutanții în funcție de domeniul în care activează. Datele au fost transmise Ziarului Ring de către Ministerul Finanțelor.

De menționat că aceste cifre pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv locația geografică, instituția în cauză, specializarea, departamentul în care activezi, gradele profesionale și altele. De exemplu, există o diferență între un medic rezident, debutant, care se angajează la Hematologie, față de cel care intră la Pediatrie.

Citește articolul integral aici.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *