Ziarul care ține cu românul

Încă 10 sibieni angajați prin „Team-Up”

2020 s-a încheiat cu succes pentru DGASPC Sibiu. Proiectul „Team-Up – Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” și-a atins obiectivul. 10 de persoane au fost angajate în meseria de asistent maternal profesionist, iar lista pentru această nobilă profesie rămâne în continuare deschisă.

În Sibiu, zeci de copii aflați în grija statului au cunoscut dragostea din sânul unei adevărate familii. Și asta datorită proiectului finanțat prin fonduri europene „Team-Up – Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”.

Anul trecut, 26 de sibieni și-au dorit să îmbrățișeze această meserie de suflet, însă, mulți dintre aceștia nu dețin condiții minime de locuit.
            Vestea bună este că proiectul din care face parte Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu va continua la nivelul județului nostru până în anul 2023.
           Obiectivul proiectului „Team-Up”, demarat în 2019, îl constituie reducerea numărului de copii și tineri plasați în centre rezidențiale, prin consolidarea rețelei de asistenți maternali profesioniști.

În acest an, DGASPC Sibiu își propune să mai angajeze, cel puțin 10 asistenți maternali profesioniști.

Pentru mai multe informații cu privire la condițiile care trebuie a fi îndeplinite, cât și pentru a fi consiliați de specialiști, vă rugăm să vă adresați Serviciului Management de Caz pentru Asistență Maternală din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu.

Adresa: Sibiu, str. Mitropoliei nr. 2

Telefon : 0269/232066 int.31, mobil: 0751174419 sau tel:0751174404 Adela Demian – expert implementare local

Program de lucru: Luni-Joi: 8.00-16.30

Vineri: 8.00-14.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *